Caset

FinnHEMS

Vaikuttajaviestinnän sparrausta lääkärihelikopteritoimijalle 

FinnHEMSille on tärkeää viestiä toiminnastaan uskottavasti ja luotettavasti. Suomalaisilla on oikeus saada tietoa lääkärihelikopteritoiminnasta ja voida luottaa sen ensiluokkaisuuteen. Sankaritarinoiden sijaan viestinnässä keskitytään tunnettuuden, vaikuttavuuden ja merkityksellisyyden rakentamiseen pitkäjänteisesti. 

Valtakunnallisen lääkärihelikopteritoiminnan hallinnointiyksikkö FinnHEMSin haasteena oli tasa-arvoisen ja laadukkaan lääkärihelikopteritoiminnan turvaaminen Suomessa. Me toimimme FinnHEMSin strategisena kumppanina sen alkumetreiltä lähtien, vuodesta 2011. Meidän suunnittelemilla ja toteuttamilla viestinnän toimenpiteillä on tavoitettu sekä yhteiskunnalliset vaikuttajat että suomalaiset.

Tätä teimme

Valtakunnallisena lääkärihelikopteritoiminnan hallinnointiyksikkönä FinnHEMS on aktiivisesti mukana yhteiskunnallisessa keskustelussa. Merkittävä osa yhteistyötä on ollut vaikuttajaviestintä, jonka tavoitteena on tehdä lääkärihelikopteritoiminta tutuksi ja turvata yhdenvertaiset ensihoitopalvelut kaikille suomalaisille.

Lääkärihelikopteritoiminnan muuttuva toimintaympäristö tuottaa kriisiviestinnän ja tiedottamisen tarpeita. Olemme toimineet FinnHEMSin johdon ja viestinnän tukena erilaisissa kriisi- ja muutostilanteissa.

Ground on vuosien aikana osoittanut kovaa ammattitaitoa ja venymistä FinnHEMS Oy:n tarpeisiin. Ground on erittäin asiakaslähtöinen ja luotettava kumppani.

Jyri Örri,
toimitusjohtaja, FinnHEMS

Lisää töitämme

Caset

Viestinnällä potkua Keiju Valkean lanseeraukseen

Lue lisää
Brändi

Helsingin mylly

Lue lisää
Caset

Apobase

Lue lisää

Jonne Saivosalmi

Toimitusjohtaja, osakas
Brändi ja markkinointi
040 569 3333 jonne@briiffiground.fi

Päivi Saarinen

Strategiajohtaja, osakas
Brändi, viestintä ja vastuullisuus
040 196 2350 paivi@briiffiground.fi
Form 439174111 to be rendered here.

Tilaa uutiskirjeemme

Form 439174111 to be rendered here.