Caset

Jalostaja Para Team

Jalostaja Para Team

Jalostaja teki vastuullisuusajattelusta konkretiaa ja tukee nuorten ja nousevien paraurheilijoiden matkaa kohti huippua. Me olemme olleet hankkeen kumppanina alusta lähtien. 

Tätä teimme 

Me olemme toimineet hankkeen yhteistyökumppanina sen suunnitteluvaiheesta lähtien. Kumppanuuden tavoitteena on ollut vahvistaa entisestään mielikuvaa Jalostajasta vastuullisena toimijana, ihmisläheisenä perheyhtiönä ja arjen jalostajana. 

Viestintäyhteistyö on pitänyt sisällään verkkosivujen toteutuksen ilmeestä lähtien sekä sosiaalisen median kanavien perustamisen, jatkuvan ylläpidon ja markkinoinnin. Lisäksi olemme valmentaneet urheilijoita mm. kehittämään omaa sosiaalisen median identiteettiään ja toimimaan median kanssa. Olemme hoitaneet myös hankkeen mediaviestintää, ja yhteistyö on saanut medianäkyvyyttä valtakunnallisia ja urheilumedioita myöten. 

Projekti on sekä Jalostajan että suomalaisen parayleisurheilun historian mittavin sponsorointihanke. 

Yhteistyö on ollut saumatonta ja joustavaa. Rautaiset viestinnän ammattilaiset saivat kiteytettyä hankkeemme ytimen todella onnistuneesti. #parampiarki-konsepti soveltuu erinomaisesti moniin markkinointiviestinnällisiin yhteyksiin.

Jari-Pekka Rautamaa
Jalostajan kaupallinen johtaja

Lisää töitämme

Caset

Viestinnällä potkua Keiju Valkean lanseeraukseen

Lue lisää
Brändi

Helsingin mylly

Lue lisää
Caset

Apobase

Lue lisää

Jonne Saivosalmi

Toimitusjohtaja, osakas
Brändi ja markkinointi
040 569 3333 jonne@briiffiground.fi

Päivi Saarinen

Strategiajohtaja, osakas
Brändi, viestintä ja vastuullisuus
040 196 2350 paivi@briiffiground.fi
Form 439174111 to be rendered here.

Tilaa uutiskirjeemme

Form 439174111 to be rendered here.