Brändi

Malva

Mieletön museo Malskilla

Lahden uusi visuaalisten taiteiden museo Malva halusi kiteyttää brändinsä, löytää oman äänensä ja määritellä viestintänsä suuntaviivat. Me otimme rohkeasti tehtävän vastaan ja ryhdyimme lahtelaisen mielenmaiseman tulkiksi.

Malva on uudenlainen, elämyksellinen taidemuseo, joka haluaa tarjota kokemuksia taiteen parissa uudella tavalla sekä uusille yleisöille – Malva tarjoaa elämyksiä niin taiteen suurkuluttajille kuin ensikertaa museossa vierailevillekin. Me autoimme Malvaa tämän olemuksensa kiteyttämisessä sekä kertomisessa maailmalle.

Yhteisten työpajojen tuloksena syntyivät Malvan brändin päälinjat. Brändimielikuvaa tukemaan laadittiin viestintäsuunnitelma, jossa määriteltiin Malvan viestinnän ydinviestit, äänensävy sekä toimenpiteet. Lopputulos oli juuri Malvan näköinen: asiantunteva mutta helposti lähestyttävä, jossa näkyy lahtelainen rosoisuus sekä uskallus tehdä asiat omalla tavalla.

Me olemme tukeneet Malvaa matkan varrella myös mediayhteistyössä sekä muissa viestinnän toimenpiteissä. Malvan taide-elämyksistä päästään nauttimaan 29.4.22, mutta sitä ennen tarjontaan voi tutustua museon verkkosivulla.

Timanttiset asiantuntijat auttoivat Malvaa löytämään ja kiteyttämään identiteettinsä. Mielestäni yhteistyö oli sekä hauskaa että helppoa. Teistä oli myös korvaamaton apu viestintäkiireiden keskellä – suuri kiitos siitä!

Maija Wilska,
viestinnän asiantuntija

Tätä teimme

Brändityö / Viestintäsuunnitelma / Mediaviestintä

Lisää töitämme

Caset

Viestinnällä potkua Keiju Valkean lanseeraukseen

Lue lisää
Brändi

Helsingin mylly

Lue lisää
Caset

Apobase

Lue lisää

Jonne Saivosalmi

Toimitusjohtaja, osakas
Brändi ja markkinointi
040 569 3333 jonne@briiffiground.fi

Päivi Saarinen

Strategiajohtaja, osakas
Brändi, viestintä ja vastuullisuus
040 196 2350 paivi@briiffiground.fi
Form 439174111 to be rendered here.

Tilaa uutiskirjeemme

Form 439174111 to be rendered here.