Caset

Pohjola Rakennus

Kriisinkestävämpi maine

Pohjola Rakennus halusi varautua viestinnällisesti haastaviin tilanteisiin jo hyvän sään aikana. Sparraamaan ja avuksi Pohjola Rakennus valitsi meidät. Me laadimme Pohjola Rakennukselle kriisiviestintäsuunnitelman ja -toimintaprosessin. Lisäksi annoimme valmennuksillamme johdolle paremmat eväät median kanssa toimimiseen kriisiviestintätilanteissa.

Kriisitilanteet muuttuvat usein tarpeettoman pahoiksi, jos ne pääsevät yllättämään. Toisaalta yllättävätkin haasteelliset tilanteet tasaantuvat, jos niihin on varauduttu etukäteen. Tämä ymmärrettiin myös Pohjola Rakennuksessa, jossa haluttiin ottaa askeleita kohti parempaa kriisinkestävyyttä.

Projektissa Pohjola Rakennus luotti meidän ammattitaitoomme. Laadimme Pohjola Rakennukselle myös kriisiviestintäsuunnitelman, joka toimii organisaation viestinnällisenä selkänojana kriisin sattuessa.

Kriisiviestintäsuunnitelman jatkona valmensimme Pohjola Rakennuksen johdon ja aluejohdon mediakohtaamiseen haastavissa viestinnällisissä tilanteissa.

Kriisiviestinnän asiantuntijoiden avulla pystyimme tunnistamaan meille potentiaalisimmat kriisitilanteet. Nyt meillä on konkreettinen ja toimiva kriisiviestinnän malli ja prosessi, ja kaikki tietävät miten toimimme haastavissa tilanteissa.

Anni Maliniemi,
viestintäpäällikkö

Tätä teimme

Kriisiviestintäsuunnitelma / Mediavalmennus

Lisää töitämme

Caset

Viestinnällä potkua Keiju Valkean lanseeraukseen

Lue lisää
Brändi

Helsingin mylly

Lue lisää
Caset

Apobase

Lue lisää

Jonne Saivosalmi

Toimitusjohtaja, osakas
Brändi ja markkinointi
040 569 3333 jonne@briiffiground.fi

Päivi Saarinen

Strategiajohtaja, osakas
Brändi, viestintä ja vastuullisuus
040 196 2350 paivi@briiffiground.fi
Form 439174111 to be rendered here.

Tilaa uutiskirjeemme

Form 439174111 to be rendered here.