Caset

Rudus

Konkreettisista teoista uskottavaa vastuullisuusviestintää

Alansa johtavana toimijana Rudus haluaa näyttää esimerkkiä kestävämmän huomisen rakentamisesta. Rudus on jo pitkään tehnyt työtä ympäristöystävällisten tuotteiden kehittämisen ja luonnon monimuotoisuuden turvaamisen eteen. Nyt haluttiin kuitenkin siirtyä seuraavalle tasolle laatimalla työtä ohjaava, tavoitteellinen ja selkeä ympäristövastuustrategia. Rudus kääntyi meidän puoleemme.

Meidän fasilitoimissa työpajoissa haettiin ympäristöstrategian painopistealueita ja viestinnällisiä kulmakiviä yhdessä Ruduksen tiimin kanssa. Työpajoista saatiin kattava ymmärrys Ruduksen ympäristötyön eri osa-alueista, toimintaympäristöstä sekä siitä, mitä eri sidosryhmät odottavat Ruduksen ympäristötyöltä.

Kattavan pohjatyön tuloksena syntyi Ruduksen vastuullisuusstrategia sekä uraauurtava Concrete Acts! -ympäristövastuuohjelma. Ruduksen betoninkovat asiantuntijat määrittelivät ympäristövastuutyölleen tavoitteet, mittarit ja aikataulut, jotka me paketoimme viestinnällisesti toimivaan ja visuaalisesti näyttävään muotoon.

Jatkona ohjelmatyölle toteutimme yhteistyössä Ruduksen kanssa myös uuden ympäristöstrategian lanseerauksen ja siihen liittyvän mediaviestinnän.

Tätä teimme

Ympäristövastuustrategia ja -ohjelmatyön fasilitointi / Ympäristövastuuohjelma / Vastuullisuusviestintä / Ohjelman visualisointi

Lue lisää Concrete Acts! -ympäristöohjelmasta

Lisää töitämme

Caset

Viestinnällä potkua Keiju Valkean lanseeraukseen

Lue lisää
Brändi

Helsingin mylly

Lue lisää
Caset

Apobase

Lue lisää

Jonne Saivosalmi

Toimitusjohtaja, osakas
Brändi ja markkinointi
040 569 3333 jonne@briiffiground.fi

Päivi Saarinen

Strategiajohtaja, osakas
Brändi, viestintä ja vastuullisuus
040 196 2350 paivi@briiffiground.fi
Form 439174111 to be rendered here.

Tilaa uutiskirjeemme

Form 439174111 to be rendered here.