Brändi

Wintteri

Monipuolista yhteistyötä

Uudenkaupungin uusi monitoimijatalo Wintteri on iso satsaus kaupunkilaisten tulevaisuuteen ja hyvinvointiin. Hankkeessa haluttiin panostaa viestintään heti alkumetreiltä saakka. Viestinnän kumppaniksi, tueksi ja lisäkäsiksi valittiin meidät.

Wintterin rakentaminen on Uudellekaupungille merkittävä panostus, joka näkyy ja vaikuttaa kaupunkilaisten arjessa jo rakennusvaiheessa. Wintterin kaltaisessa julkisessa hankkeessa aktiivinen viestintä on tärkeä osa avointa tiedonvälitystä kaupunkilaisten suuntaan.

Yhteistyö on ollut monipuolista. Yhteinen matka aloitettiin brändityöllä, joka on ohjannut viestinnän suuntaa ja sävyä. Yhteistyönä on toteutettu myös kaikille uusikaupunkilaisille jaettu esite, Wintterin verkkosivut sekä visuaalinen ilme, runsaasti mediayhteistyötä ja tiedottamista sekä jatkuvaa sisällöntuotantoa.

Pitkäjänteinen kumppanuus jatkuu. Itse hankkeessa on siirrytty rakennusvaiheeseen, joten tulevien vuosien aikana uutta viestittävää riittää.

Yhteistyö on vakuuttanut meidät hyvän viestinnän tarpeellisuudesta. Teidän osaamisenne ja tyyli hoitaa asioita on ollut ehdottoman hyvä tuki niin hankkeelle kuin meille sen parissa työskenteleville.

Marko Kivistö,
projektipäällikkö

Tätä teimme

Brändityö ja viestintäsuunnitelma / Logo ja visuaalinen ilme / Mediaviestintä / Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus / Sisällöntuotanto

Lisää töitämme

Caset

Viestinnällä potkua Keiju Valkean lanseeraukseen

Lue lisää
Brändi

Helsingin mylly

Lue lisää
Caset

Apobase

Lue lisää

Jonne Saivosalmi

Toimitusjohtaja, osakas
Brändi ja markkinointi
040 569 3333 jonne@briiffiground.fi

Päivi Saarinen

Strategiajohtaja, osakas
Brändi, viestintä ja vastuullisuus
040 196 2350 paivi@briiffiground.fi
Form 439174111 to be rendered here.

Tilaa uutiskirjeemme

Form 439174111 to be rendered here.