Meistä

Innostuksesta ajatukseen

BriiffiGround on viestintä- ja mainostoimisto, jota ohjaa halu onnistua yhdessä. Uskomme siihen, että vaikuttava brändi ei synny isolla äänellä vaan ajatuksella.

Meitä yhdistää vahvan ammattitaitomme lisäksi taito palvella, kuunnella ja ymmärtää asiakkaidemme tarpeita. Tunnistamme oleelliset asiat ja hyödynnämme osaamistamme asiakkaan parhaaksi. Osaamme myös yhteiskunnallisen vuoropuhelun taidon.

Kehuja olemme saaneet erityisesti strategisesta näkemyksestämme ja luovasta ongelmanratkaisukyvystämme. Meitä kuvastaa hyvin myös se, että menestymme yhdessä asiakkaidemme kanssa, toisiamme innostaen.

Olemme noin 25 innostuneen ammattilaisen porukka, jolla on arvojemme mukaisesti taitoa, rohkeutta ja sydäntä. Nämä yhdistäen syntyy meidän mielestämme menestys.

Ymmärrys Näkemys Luovat
Ratkaisut
Vaikutus

Tapamme toimia lähtee ymmärryksestä

Tapamme toimia perustuu ymmärrykseen siitä, miksi ja mihin olemme vaikuttamassa. Vasta sen jälkeen meillä voi olla näkemys ja strategia toimenpiteistä, jotta saamme aikaan halutun muutoksen. Luovat ratkaisumme vievät haluttuun päämäärään. Panostamme myös työmme vaikutuksen mittaamiseen ja analysointiin. Näistä kulmakivistä toimintamme koostuu.

Ota yhteyttä

Työmme

Katso esimerkkejä oivalluksistamme. Ja kysy lisää, kerromme mielellämme!

Tutustu tästä

Jonne Saivosalmi

Toimitusjohtaja, osakas
Brändi ja markkinointi
040 569 3333 jonne@briiffiground.fi

Päivi Saarinen

Strategiajohtaja, osakas
Brändi, viestintä ja vastuullisuus
040 196 2350 paivi@briiffiground.fi
Form 439174111 to be rendered here.

Tilaa uutiskirjeemme

Form 439174111 to be rendered here.