Työmme

Oivalluksilla erottavuutta

Sanat puhuvat, teot näkyvät. Me olemme asiakkaillemme strateginen ja inspiroiva muutosvoima.

Luomme viestinnän ja markkinoinnin ratkaisuja, jotka erottuvuudellaan vaikuttavat ihmisten tunteisiin, asenteisiin ja toimintaan.

Katso esimerkkejä oivalluksistamme. Ja kysy lisää, kerromme mielellämme!

Viestinnällä potkua Keiju Valkean lanseeraukseen

Keiju-levitteiden tuoteperhe laajentui väriaineettomalla levitteellä, joka tuo kaikille hyvän ja maistuvan arjen – myös allergiaperheille. Bunge Finland halusi tuotteelle mahdollisimman laajan näkyvyyden ja kääntyi lanseerausviestinnässä BriiffiGroundin puoleen.

Lue lisää

Helsingin mylly

Helsingin Mylly uudisti kaikki Myllärin-tuotepakkauksensa syksyn 2020 ja kevään 2021 välillä. Uudistuksen tavoitteena oli erottua entistä paremmin kilpailijoista ja saada tuotteet sujahtamaan kaupassa kuluttajan ostoskoriin.

Lue lisää

Apobase

BriiffiGround uudisti apteekeista tutun Apobase-perusvoidesarjan mainonnan ilmeen. Pakkausten värikkyydestä inspiraationsa ottanut iloinen kampanja näkyi syksyn 2021 aikana niin aikakauslehdissä, somessa kuin ulkomainonnassakin. Ja mikä parasta, Anna-lehden lukijatutkimuksen mukaan Apobasen mainonta myös toimii kuin rasvattu! 

Lue lisää

Sininen polku

It-alan konsulttiyritys Sininen Polku halusi kehittää viestintäänsä ja uudistaa brändinsä. Sinisen Polun uusi ilme ja sisältöjen äänensävy näkyvät nyt yrityksen kaikessa markkinointiviestinnässä.

Lue lisää

Wintteri

Uudenkaupungin uusi monitoimijatalo Wintteri on iso satsaus kaupunkilaisten tulevaisuuteen ja hyvinvointiin. Hankkeessa haluttiin panostaa viestintään heti alkumetreiltä saakka. Viestinnän kumppaniksi, tueksi ja lisäkäsiksi valittiin meidät.

Lue lisää

Malva

Lahden uusi visuaalisten taiteiden museo Malva halusi kiteyttää brändinsä, löytää oman äänensä ja määritellä viestintänsä suuntaviivat. Me otimme rohkeasti tehtävän vastaan ja ryhdyimme lahtelaisen mielenmaiseman tulkiksi.

Lue lisää

Pohjolan voima

Pohjolan Voima halusi nostaa organisaationsa asiantuntijat entistä vahvemmin esille. Loimme Pohjolan Voiman asiantuntijoille valmennuskokonaisuuden, joka toi rohkeutta ja taitoa oman asiantuntijuuden esiintuomiseen.

Lue lisää

Pohjola Rakennus

Pohjola Rakennus halusi varautua viestinnällisesti haastaviin tilanteisiin jo hyvän sään aikana. Sparraamaan ja avuksi Pohjola Rakennus valitsi meidät. Me laadimme Pohjola Rakennukselle kriisiviestintäsuunnitelman ja -toimintaprosessin. Lisäksi annoimme valmennuksillamme johdolle paremmat eväät median kanssa toimimiseen kriisiviestintätilanteissa.

Lue lisää

Rudus

Alansa johtavana toimijana Rudus haluaa näyttää esimerkkiä kestävämmän huomisen rakentamisesta. Rudus on jo pitkään tehnyt työtä ympäristöystävällisten tuotteiden kehittämisen ja luonnon monimuotoisuuden turvaamisen eteen. Nyt haluttiin kuitenkin siirtyä seuraavalle tasolle laatimalla työtä ohjaava, tavoitteellinen ja selkeä ympäristövastuustrategia. Rudus kääntyi meidän puoleemme.

Lue lisää

FinnHEMS

FinnHEMSille on tärkeää viestiä toiminnastaan uskottavasti ja luotettavasti. Suomalaisilla on oikeus saada tietoa lääkärihelikopteritoiminnasta ja voida luottaa sen ensiluokkaisuuteen. Sankaritarinoiden sijaan viestinnässä keskitytään tunnettuuden, vaikuttavuuden ja merkityksellisyyden rakentamiseen pitkäjänteisesti. 

Lue lisää

FinnSementti

Finnsementti halusi tuoda äänensä ympäristökeskusteluun ja vahvistaa viestintäänsä eri foorumeilla. Yhteistyö valoi vahvat perustukset Finnsementin viestinnän suunnittelulle ja toteutukselle.  

Lue lisää

Jalostaja Para Team

Jalostaja teki vastuullisuusajattelusta konkretiaa ja tukee nuorten ja nousevien paraurheilijoiden matkaa kohti huippua. Me olemme olleet hankkeen kumppanina alusta lähtien. 

Lue lisää

Turun Osuuskauppa

TOK oli keväällä 2020 muutoksen äärellä, kun se lähti tavoittelemaan uudenlaista tapaa toimia ja palvella asiakkaita. Marketkaupassa oli jo määritelty uudet asiakaslupaukset. Mutta tarvittiin vielä muutokselle innostava konsepti ja idea, syy miksi henkilöstö lähtisi muutokseen innolla mukaan. Tässä vaiheessa me astuimme kehään.

Lue lisää

Valmet Automotiven rekrymarkkinointi

Valmet Automotive tunnetaan Uudenkaupungin autotehtaana ja mm. Mercedes-Benzien ansiokkaana valmistajana. Harva on kuitenkaan vielä tiedostanut, että viime vuosina autojen sopimusvalmistuksen rinnalle on kehitetty toinen merkittävä liiketoiminto: sähköisten ajoneuvojen akkujärjestelmät.

Lue lisää

Bosch

Bosch Termotekniikka tuo maahan uusiutuvan energian hyödyntämiseen tarkoitettuja edistyksellisiä lämmitysratkaisuja, kuten maalämpöpumppuja. Briiffi on edistänyt Boschin lämpöpumppujen tunnettuutta jo parin vuoden ajan. Yhdessä asiakkaan kanssa kehitetty Bosch Lämpömestari -diilerikonsepti on ollut myös vahva myynnillinen menestys.

Lue lisää

Metripizza 20 vuotta

Briiffiin tiimi halusi nostaa esille Metripizzan klassikostatuksen ikonisten elokuvien kautta. Elokuvamaailmasta inspiraationsa saavan mainoskampanjan sloganiksi valittiin ”Klassikko, joka pitää pintansa". Slogan viittaa sekä klassikkoelokuviin että Metripizzaan: niihin ei ikinä kyllästy, ja ne toimivat vuodesta toiseen ja vakuuttavat myös uudet katsojat (tai syöjät)!

Lue lisää

Turun Kirjamessut

Turun Kirjamessut on Suomen vanhin kirjallisuuden messutapahtuma, joka kerää vuosittain yhteen noin 900 esiintyjää ja satoja näytteilleasettajia. BriiffiGround kynäili tapahtumalle uuden ilmeen, joka vastaa paremmin messujen viestinnän haasteisiin.

Lue lisää

Valmet Automotiven brändiuudistus

Valmet Automotive on yksi Euroopan johtavista sähköisten ajoneuvojen akkujärjestelmien ja aktiivisten ilmanohjainten kaltaisten kinemaattisten ratkaisujen toimittajista sekä yksi maailman suurimmista ajoneuvojen sopimusvalmistajista.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Form 439174111 to be rendered here.