Työm­me

Oival­luk­sil­la erot­tu­vuut­ta

Sanat puhu­vat, teot näky­vät. Me olem­me asiak­kail­lem­me stra­te­gi­nen ja ins­pi­roi­va muu­tos­voi­ma.
Luom­me vies­tin­nän ja mark­ki­noin­nin rat­kai­su­ja, jot­ka erot­tu­vuu­del­laan vai­kut­ta­vat ihmis­ten tun­tei­siin, asen­tei­siin ja toi­min­taan.

Kat­so esi­merk­ke­jä oival­luk­sis­tam­me. Ja kysy lisää, ker­rom­me mie­lel­läm­me!

Sil­lan palk­ka­myrs­ky­kam­pan­ja

Varo palkkamyrskyä! Suunnittelimme Silta Oy:lle, palkanlaskennan ja HR-palveluiden asiantuntijayritykselle, erottuvan kampanjakonseptin.

Lue lisää

Ali­sa Pan­kin brän­di­kon­sep­ti

BriiffiGround sai tehtäväkseen suunnitella uuden pankin kommunikaatiostrategian sekä brändi-identiteetin.

Lue lisää

Kei­ju Val­kean lan­see­raus­vies­tin­tä

Keiju-levitteiden tuoteperhe laajentui väriaineettomalla levitteellä, joka tuo kaikille hyvän ja maistuvan arjen – myös allergiaperheille. Bunge Finland halusi tuotteelle mahdollisimman laajan näkyvyyden ja kääntyi lanseerausviestinnässä BriiffiGroundin puoleen.

Lue lisää

Porsche Taycan ‑kam­pan­ja

Ikonisen urheiluautobrändin Porschen ensimmäinen sähköautomallisto on ollut myyntimenestys kaikkialla maailmassa. Nyt Porsche Taycan -mallisto haluttiin tarjota suomalaisten ulottuville myös yksityisleasingin kautta.

Lue lisää

SSO:n juh­la­vuo­den kam­pan­ja

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO toteutti yhdessä BriiffiGroundin kanssa 120-vuotisjuhlansa kunniaksi komean filmisarjan, jossa SSO:n arvot tuodaan esiin pienillä tarinoilla paikallisuutta korostaen.

Lue lisää

Var­si­nais-Suo­men hyvin­voin­tia­lu­een brän­di­kon­sep­ti

BriiffiGround rakensi Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle oman brändin. Yli 23 000 ihmisen työyhteisö nostaa esille monialaiset osaajansa brändin keskiöön.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme