Caset

Viestinnällä potkua Keiju Valkean lanseeraukseen

Keiju-levitteiden tuoteperhe laajentui väriaineettomalla levitteellä, joka tuo kaikille hyvän ja maistuvan arjen – myös allergiaperheille. Bunge Finland halusi tuotteelle mahdollisimman laajan näkyvyyden ja kääntyi lanseerausviestinnässä BriiffiGroundin puoleen.

Suomen ainoa margariinitehdas Bunge Finland Oy toi syksyllä 2022 markkinoille kuluttajien kanssa yhteistyössä kehitetyn Keiju Valkea -levitteen, joka sai ensimmäisenä levitteenä Suomessa Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Perinteinen media ja vaikuttaja­mark­kinoin­ti haltuun

BriiffiGround suunnitteli ja toteutti Keiju Valkean lanseerausviestinnän. Tavoitteena oli tuoda uusi levitevaihtoehto suomalaisten tietoisuuteen ja ruokapöytiin, mutta saavuttaa viestinnän avulla myös allergiaperheet. Rakensimme lanseerausviestintää myös Keiju Valkean ainutlaatuisesta tuotekehitysprosessista kertovan tarinan ympärille.

BriiffiGroundin asiantuntijat auttoivat saamaan Keiju Valkealle laajaa näkyvyyttä mediassa sekä vaikuttajien kanavissa. BriiffiGround toi myös allergialasten vanhemmat arvokkaasti ääneen Keijun kanavissa ja mediassa. Monille allergioista kärsiville lapsiperheille Keiju Valkea on saamamme palautteen mukaan ainoa sopiva levite. Kaiken kaikkiaan yhteistyö heidän kanssaan oli sujuvaa ja antoisaa.

Sanna Asikainen
Markkinointipäällikkö, Bunge Finland Oy

Tätä teimme

Mediaviestintä ja PR / Verkkosivujen sisällöntuotanto / Vaikuttajamarkkinointi / Tuotelähetys / Q&A

Lisää töitämme

Brändi

Helsingin mylly

Lue lisää
Caset

Apobase

Lue lisää
Brändi

Sininen polku

Lue lisää

Jonne Saivosalmi

Toimitusjohtaja, osakas
Brändi ja markkinointi
040 569 3333 jonne@briiffiground.fi

Päivi Saarinen

Strategiajohtaja, osakas
Brändi, viestintä ja vastuullisuus
040 196 2350 paivi@briiffiground.fi
Form 439174111 to be rendered here.

Tilaa uutiskirjeemme

Form 439174111 to be rendered here.