Caset

Metripizza 20 vuotta

Riitan Herkun Metripizza 20 vuotta – Leffateema vahvisti brändi-imagoa

Briiffiin tiimi halusi nostaa esille Metripizzan klassikostatuksen ikonisten elokuvien kautta. Elokuvamaailmasta inspiraationsa saavan mainoskampanjan sloganiksi valittiin ”Klassikko, joka pitää pintansa”. Slogan viittaa sekä klassikkoelokuviin että Metripizzaan: niihin ei ikinä kyllästy, ja ne toimivat vuodesta toiseen ja vakuuttavat myös uudet katsojat (tai syöjät)!

Metripizzan videoissa ikoniset leffakohtaukset tuotiin suomalaisten nuorten arkeen ja samalla niihin yhdistettiin Metripizzan himo. Mainosvideot toimivat, vaikkei alkuperäisiä leffoja olisi nähnytkään. Leffateattereiden penkkejä jo 90- ja 2000-luvun taitteessa kuluttaneet ikinuoret pääsivät puolestaan pienelle nostalgiatripille, johon kuuluu hyvä leffa ja höyryävä Metripizza.

Neo nappaa pizzan

Forrest Gumpin penkkikohtausta lainaavassa mainosvideossa nuori mies ja nainen ovat miehen tylsää tylsemmässä opiskelija-asunnossa ensimmäisillä ja samalla todennäköisesti viimeisillä treffeillään. Minkäs sille voi, että pizza voittaa deitin 2-0! The Ring-parodiassa kaivosta kiipeävä pitkähiuksinen hahmo saa opiskelijamiehen aluksi pelon valtaan, mutta Metripizza tuo rohkeutta pahan kukistamiseen. Matrix-henkisessä leffapätkässä eri maailmoja edustavat kämppäkaverit taistelevat päättäväisesti viimeisestä pizzapalasta asuntonsa käytävällä.

Pohjalaisen perheyrityksen Metripizza on hitti 20 vuoden jälkeenkin
— MTV Uutiset

Reippaasti yli 100 000 katselukertaa

Metripizza-mainoksia oli muutamassa kuukaudessa katsottu yli 120 000 kertaa. Niistä Matrix-leffa oli suosituin: sillä oli Youtubessa yli 91 000 katselua ja esimerkiksi Reddit-sivustolla sitä kuvailtiin sanoilla: ”Paras näkemäni mainos hetkeen”!

Metripizzan mainoskampanja näkyi mm. Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa, Alma Median medioissa, ulkomainonnassa sekä seuraavissa suoratoistopalveluissa: MTV, Discovery Play, Smartclip, Viasat ja Ruutu. Kampanjan yhteydessä järjestettävään kisaan osallistui tuhansia henkilöitä ja Youtubessa mainosvideot tavoittivat yli 500 000 kohderyhmään kuuluvaa suomalaista.

Lisää töitämme

Caset

Viestinnällä potkua Keiju Valkean lanseeraukseen

Lue lisää
Brändi

Helsingin mylly

Lue lisää
Caset

Apobase

Lue lisää

Jonne Saivosalmi

Toimitusjohtaja, osakas
Brändi ja markkinointi
040 569 3333 jonne@briiffiground.fi

Päivi Saarinen

Strategiajohtaja, osakas
Brändi, viestintä ja vastuullisuus
040 196 2350 paivi@briiffiground.fi
Form 439174111 to be rendered here.

Tilaa uutiskirjeemme

Form 439174111 to be rendered here.